Kıdemli Ürün Teknoloğu

SHEİN

İstanbul(Avr.)(Bahçelievler)

İş Yerinde

İş Yerinde

12 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Kalite

Kalite

Başvuru Sayısı

59 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

59 başvuru

Departman

Kalite

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


Sorumluluklar:

  1. SHEIN, modanın güzelliğini herkes için erişilebilir kılmayı taahhüt eden küresel bir moda ve yaşam tarzı e-ticaret sitesidir. Tedarikçileri çevik tedarik zincirimize bağlamak, ürün israfını azaltmak ve dünya çapındaki müşterilere çeşitli uygun fiyatlı ürünler sunmamızı sağlamak için gelişmiş üretim teknolojisini kullanıyoruz. Global ofislerimizle 150 ülkedeki müşterilere ulaşıyoruz.


    2012 yılında kurulan SHEIN'in dünya çapındaki ofislerinde faaliyet gösteren yaklaşık 10.000 çalışanı bulunmaktadır. SHEIN olarak seçkin, yaratıcı ve yetenekli iş ortaklarımızla çalışıyoruz. Farklı kültürlerden, dinamik ve yenilikçi iş arkadaşlarımızla fark yaratıyoruz.



    Ekibimize katılacak 'Kıdemli Ürün Teknoloğu' arıyoruz



    Ürün Teknologu Ne Yapar?

    • Desenler, örnekler, uygunluk, ölçüm ve dikiş tekniklerini titizlikle denetleyerek, teknik gereksinimlere ve kontrollere uygunluğu sağlamak.
    • Üretim öncesi ve örnek onay aşamalarında oluşabilecek teknik riskleri önceden tahmin ederek, çözüm önerileri sunmak ve gerektiğinde önlem almak.
    • Hedef müşteri grubunun anatomik özelliklerine uygun desenlerin ve örneklerin teknik denetimini yaparak, gerekli iyileştirmeleri belirlemek.
    • Alıcılar, üreticiler ve iç ekiplerle etkili iletişim kurarak kritik bilgileri aktarmak ve uygulamaları izlemek.
    • Üreticilere teknik destek sağlamak, teknik standartları belirleyerek iyileştirmeler önermek ve alternatif çözümler sunmak.


    Ürün teknoloğundan neler bekliyoruz?

    • Üniversitelerin Tekstil Mühendisliği bölümlerinden mezun
    • En az 5 yıllık tecrübeli :desenler, örnekler, uygunluk, ölçüm ve dikiş teknikleri konusunda uzmanlık sahibi , özellikle dokuma, örme ve denim
    • Teknik bilgileri açık ve etkili bir şekilde iletmek ve paydaşlarla iş birliği yapmak için güçlü sözlü ve yazılı iletişim becerileri.
    • Görevleri etkin bir şekilde yönetmek, teknik standartları belirlemek, üretim risklerini tahmin etmek ve önlemek için güçlü planlama ve organizasyon becerileri.
    • Ortam düzeyinde İngilizce dil becerisi, uygunluk değerlendirmeleri, toplantılar ve belgelendirme sırasında iletişimi kolaylaştırmak için.
    • Teknik riskleri öngörebilme ve ele alabilme, detaylı teknik kontroller yapabilme ve yapıcı geri bildirim sağlayabilme yeteneği.
    • Uygunluk, desenler ve teknik yönler konusunda eleştiri yapma ve üreticilere gerekli bilgileri aktarma becerisi.
    • Paydaşlarla iş birliği yapma ve ürün geliştirme hedeflerine ulaşmak için güçlü ekip becerileri ve uyum sağlama yeteneği.
    • ASSYST gibi desen programlarını etkin kullanma ve uygunluk değerlendirmeleri ve kalıp hazırlıkları için canlı modeller ve mankenler kullanma deneyimi.
    • Görevleri zamanında tamamlamak ve proje takvimlerine uyum sağlamak için zamanı etkili bir şekilde yönetme yeteneği


    Biz Ne Sunuyoruz?

    Dünya çapında bilinen markanın bir parçası olma

    Yol ve Yemek ödemesi

    Özel sağlık sigortası

    Aylık performans bonusları

    Yıllık performand bonusları

    Terfi ve gelişim fırsatları

    Yenilikçi bir iş ortamı

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Kıdemli Ürün Teknoloğu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kıdemli Ürün Teknoloğu Kıdemli Ürün Teknoloğu Maaşları Kıdemli Ürün Teknoloğu Nasıl Olunur? Kıdemli Ürün Teknoloğu Nedir? Kıdemli Ürün Teknoloğu İş İlanları
Hakkımızda

SHEIN is an international B2C fast fashion e-commerce platform. The company mainly focuses on women's wear, but it also offers men's apparel, children

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim.

Kıdemli Ürün Teknoloğu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kıdemli Ürün Teknoloğu Kıdemli Ürün Teknoloğu Maaşları Kıdemli Ürün Teknoloğu Nasıl Olunur? Kıdemli Ürün Teknoloğu Nedir? Kıdemli Ürün Teknoloğu İş İlanları