Ankara(Sincan)

İş Yerinde

İş Yerinde

12 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Mühendislik

Mühendislik

Başvuru Sayısı

291 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

291 başvuru

Departman

Mühendislik

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Genel Nitelikler;

  • Üniversitelerin Makine, Mekatronik veya Malzeme ve Metalurji Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • Mekanik tasarım ve imalat alanında en az 2 yıl deneyimli
  • Birden fazla görevi önceliklendirebilme ve yönetebilme becerine sahip, inisiyatif alabilen,
  • Analitik düşünme, yönetim ve liderlik becerilerine sahip,
  • Kalite yönetim sistemi hakkında bilgi sahibi,
  • Statik analiz ve sonlu elemanlar analizi konularında bilgi sahibi,
  • Solidworks, Autocad ve Ms Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen,
  • Alanıyla ilgili malzeme araştırması, literatür taraması ve teknolojik gelişmelerin takibini yapabilecek,
  • Ölçü aletleri kullanabilen,
  • Erp programları hakkında bilgi sahibi,
  • Süreç iyileştirme ve süreç yönetimi yöntemlerinde bilgi sahibi,
  • İyi seviyede ingilizce bilgisine sahip (dokümantasyon takibi, konuşma ve yazma),
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmayan,


İş Tanımı;

  • Ürüne Ar-Ge, tasarım ve mekanik hesaplamaların yapılması,
  • Ürün parça listelerinin çıkartılması (BOM),
  • İş emirlerinin hazırlanması, planlanması ve takip edilmesi,
  • İmalat alanında üretimin kontrol edilmesi,
  • Alt tedarikçi imalatlarının koordinasyonu ve takibi,
  • Biten parçaların nihai ürün için entegrasyonunun yaptırılması,
  • Sorumlu olduğu projeler ile ilgili kalite kontrol süreçlerine dahil olunması,
  • Fabrika kabul testlerinde (FAT) ve Saha kabul testlerinde (SAT) sürecin yönetilmesi,
  • Teknolojik faaliyetlerin takibi ve firmaya uygunluğu söz konusunda entegrasyonunun gerçekleştirilmesi,


ARITES Metal olarak; misyon, vizyon ve temel değerlerimiz doğrultusunda hedeflerimize ortak olup; Ankara, Malıköy Anadolu OSB Lokasyonun'da faaliyet gösteren fabrikamızda görev alacak, yukarıda belirtilen deneyim ve yetkinliklere sahip “Tasarım Mühendisi” arayışımız bulunmaktadır.


Hakkımızda;

ARITES Metal olarak, 30 yılı aşkın süredir, endüstrinin ihtiyaçlarını karşılama hedefimizle, ağırlıklı olarak paslanmaz çelik kullanarak makine ve ekipman tasarlamakta ve üretmekteyiz. Standartlara uygun, yüksek dayanıklılığa sahip imalatlarımız, projeye özel teknik çözümlerimiz ve müşteri ihtiyaçlarını karşılayan tasarımlarımızla öne çıkmaktayız.

1980'li yılların başında sanayicilerimiz için yeni bir malzeme olan paslanmaz çelik, imalatta küçük miktarlarda kullanılmaya başlandı. Bu yeni pazarın ortaya çıkmasıyla beraber 1986 yılında, çubuk, sac, boru, bağlantı ekipmanları gibi paslanmaz çelik hammadde ticareti yapmak üzere ARITES Metal Ticaret ve Sanayi Ltd. şirketi kurulmuştur. İlerleyen yıllarda sanayicinin bu yeni malzeme kullanılarak üretilen ürünlere olan talebinin artmasıyla birlikte yerli üretim arzı azalmaya başlamış, ithal makine ve teçhizata bağımlılık artmıştır. Yerli sanayicilerin yerli üretim arayışları ile şirketimizin büyüme hedefleri örtüştüğünde, hammadde ticaretini bir kenara bırakıp, 1991 yılı itibariyle çeşitli endüstrilere, altyapılarını güçlendirecek özel üretim makine ve ekipman tasarımı – imalatı yapmaya başlandı.


Çözüm ortağı olduğumuz sektörlerin bazıları;

Kurulduğu andan itibaren çeşitli sektörlere imalat yapan firmamız; daha önce mimari ve dekoratif ürünler imalatı, gıda / çikolata imalat hatları, doğalgaz tesis bacaları üretimi, tarihi yapı güçlendirme / restorasyon ve hidroelektrik santral deşarj boruları üretimi gibi alanlarda çalışarak bilgi, beceri ve deneyimini arttırdı.

Artan bilgi, beceri ve deneyimimizle sadece bu sektörlere hizmet vermekle yetinmeyerek ayrıcalıklı projelerle farklılaşmak ve çeşitliliğimizi arttırmak istedik. Bu doğrultuda çözüm ortağı olduğumuz sektörleri genişleterek;


· Savunma Sanayi

· Değerli Maden İşleme

· Kimya / Petrokimya

· Enerji

· Arıtma


gibi sektörlerin aranan çözüm ortağı olduk. 2006’lı yılından itibaren tasarım süreçlerini de yetkinliğimize ekleyerek hizmet alanımızı daha da genişlettik ARITES Metal olarak standartlara uygun, yüksek dayanıklılığa sahip imalatlarımız, projeye özel teknik çözümlerimiz ve müşteri ihtiyaçlarını karşılayan tasarımlarımızla öne çıkmaya başladık. ISO 3834 – 2:2021 Metalik Malzemelerin Füzyon Kaynağı için Kalite Gereksinimleri ve TSE EN IS0 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, TSE EN ISO 14001 :2015 standartlarına uygunluğun yanında, CE ve ATEX ZONE sertifikaları ve ayrıca ASME, AD MERKBLATT ve ATEX standartlarına uygunluk için üretim denetimleri adına bağımsız denetim kurumlarıyla da çalışmaya başladık.


Misyonumuz: Müşteri memnuniyeti için standartları kullanarak projelere özel - standart dışı ürünler üretmek bilinci ile, müşteriye özel çözüm önerileri sağlıyoruz, çünkü biliyoruz ki ihtiyaçların giderilmesi her ölçüye uyan standart çözümlerle değil kendisine özel çözümlerle giderilebilmektedir.


Vizyonumuz: Yerel sermayeli bir şirket olarak bize ilham veren ideal, Türkiye’deki çeşitli endüstrilerin makine ve ekipman ihtiyaçlarıyla sektörlerin gelişmesine, ürettiği bilgi ve sunduğu çözümlerle öncülük eden uluslararası düzeyde başvurulan bir mühendislik markası olmaktır.


Temel Değerlerimiz: ARITES Metal olarak, müşteriye özel çözümleri, doğru ve zamanında teslimatı, kaliteli hizmet anlayışının merkezine koymaktayız; bu kapsamda sektörümüze de örnek olmak bilinciyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Temel değerlerimiz, tüm çalışmalarımızın özünde yer alacak ve kısa vadeli kazançlar uğruna vazgeçmeyeceğimiz prensiplerimizdir;


Müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmak

Standartları kullanarak standart dışı projeler üretmek

İnsan sağlığına, çevre ve doğaya önem vermek

Çevreye saygılı üretim yapmak

Doğru, zamanında ve eksiksiz teslimat

Güncel bilgi ve teknolojiyi takip etmek, teknoloji ile birlikte gelişmek




Aday Kriterleri

2 - 5 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapılmadı, Muaf, Yapıldı
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)
B sınıfı

Tasarım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Tasarım Mühendisi Tasarım Mühendisi Maaşları Tasarım Mühendisi Nasıl Olunur? Tasarım Mühendisi Nedir? Tasarım Mühendisi İş İlanları

Üretim / Endüstriyel Ürünler / Üretim Makine ve Ekipmanları 3+

Hakkımızda

Hakkımızda; ARITES Metal olarak, 30 yılı aşkın süredir, endüstrinin ihtiyaçlarını karşılama hedefimizle, ağırlıklı olarak paslanmaz çelik kullanara

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Prim, Yemekhane, Bayram Yardımı.

Tasarım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Tasarım Mühendisi Tasarım Mühendisi Maaşları Tasarım Mühendisi Nasıl Olunur? Tasarım Mühendisi Nedir? Tasarım Mühendisi İş İlanları